Φαρμακείο

Αναστάσιος Τάκης
Pharmasteps - Φαρμακείο Καλαμάτα - Αναστάσιος Τάκης

Φαρμακείο και ηλεκτρονικό κατάστημα παραφαρμάκων και προϊόντων ομορφιάς

Επισκευφθείτε μας στο φαρμακείο στην οδό Αριστομένους 37 στο κέντρο της Καλαμάτας ή μεταβείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για να βρείτε όλα τα προϊόντα μας.

Ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της υγείας, ευεξίας και ομορφιάς

Οι αξίες που μας κατευθύνουν είναι η άριστη και άμεση εξυπηρέτηση, με αφοσίωση και συνέπεια καθώς και η φροντίδα που προσφέρουμε ως φαρμακοποιοί.

Στο φαρμακείο μας θα βρείτε υψηλής ποιότητας καλλυντικά, αντιηλιακά, συμπληρώματα διατροφής, βιταμίνες, προϊόντα για το αδυνάτισμα, ορθοπεδικά, προϊόντα για την υγεία, διαγνωστικά τεστ, φυτικά προϊόντα, βρεφικά είδη, ανατομικοί πάτοι, βοηθήματα ποδιού, προϊόντα περιποίησης ποδιού και ανατομικά υποδήματα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Σκοπός μας είναι να καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες σας με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες ομορφιάς κι υγείας και άριστη εξυπηρέτηση, ώστε να αναπτύσσουμε μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Pharmasteps - Φαρμακείο Καλαμάτα - Αναστάσιος Τάκης 2
Pharmasteps - Φαρμακείο Καλαμάτα - Αναστάσιος Τάκης 3

Με χρόνια εμπειρίας στον χώρο του φαρμακείου, είμαστε δίπλα σας για κάθε ανάγκη πρωτοβάθμιας υγείας αλλά και για συμβουλές ομορφιάς και ευεξίας. 

Αναστάσιος Τάκης - Φαρμακείο Pharmasteps

Αναστάσιος Τάκης

Ιδιοκτήτης Φαρμακείου

Pharmasteps - Φαρμακείο Καλαμάτα - Αναστάσιος Τάκης 4

Επικοινωνία

Είμαστε στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουμε. Παρέχουμε άμεση διαθεσιμότητα και γρήγορη αποστολή σε όλη την Ελλάδα, με πλήρες και ανανεωμένο φαρμακείο και e-shop.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αριστομένους 37, Καλαμάτα, 24100

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30 2721 024222

EMAIL

info@pharmasteps.gr

ΩΡΑΡΙΟ

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή:
08:00 έως 21:00

Τετάρτη:
08:00 έως 17:00

Σάββατο:
09:00 έως 16:00