Ποιο αντηλιακό ταιριάζει ιδανικά στην επιδερμίδα μας;

Το αντηλιακό αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά βήματα στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Πως όμως θα επιλέξουμε το κατάλληλο αντηλιακό και ποιο ταιριάζει ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας μας;

Διαβάστε περισσότερα

Γιατί να επιλέξω ανατομικά υποδήματα;

Αρκετοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται γιατί κάποιος να επιλέξει ανατομικά παπούτσια και τι τους προσφέρουν;

Στην πραγματικότητα τα ανατομικά υποδήματα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την υγεία των ποδιών και μπορούν να προσφέρουν πολλά οφέλη!

Διαβάστε περισσότερα

Βραδινή Ρουτίνα Περιποίησης: Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε

Η ρουτίνα περιποίησης είναι σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητας. Οι ρύποι της ατμόσφαιρας σε συνδυασμό με το άγχος αποτελούν “εχθρούς”  για την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα το δέρμα να χρειάζεται κατά τη διάρκεια της νύχτας ειδική περιποίηση, ώστε να μπορέσει να επανακτήσει την όμορφη και λαμπερή όψητου.

Διαβάστε περισσότερα

Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα

Η επιλογή του ιδανικού δώρου για τους πιο σημαντικούς ανθρώπους στη ζωή σας είναι μια χειρονομία αγάπης όπως και ένας τρόπος να δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Πως να απαλλαχθείτε εύκολα από τις ψείρες

Η εποχή που τα παιδιά επιστρέφουν στα θρανία είναι μια από τις πιο όμορφες εποχές του χρόνου, ωστόσο σε σύντομο χρονικό διάστημα οι γονείς παρατηρούν τα παιδιά τους να ξύνονται στο κεφαλάκι τους και κάπου εκεί αρχίζει η ταλαιπωρία του παιδιού και ο εφιάλτης του γονιού με τις ψείρες! 

Διαβάστε περισσότερα

Οι καλύτερες βιταμίνες & συμπληρώματα διατροφής για την εποχική τριχόπτωση

Κάθε χρόνο την περίοδο του Φθινοπώρου, τα μαλλιά σπάνε και πέφτουν πολύ περισσότερο από ότι συνήθως. Η εποχική τριχόπτωση διαρκεί περίπου 4-6 εβδομάδες και είναι απολύτως φυσιολογική.

Διαβάστε περισσότερα

Ουρολοίμωξη & Καλοκαίρι: Πρόληψη και αντιμετώπιση για να την αποφύγετε

Το καλοκαίρι είναι η εποχή του χρόνου όπου οι ουρολοιμώξεις εμφανίζουν μεγάλη έξαρση. Αυτό συμβαίνει διότι αφενός μεν παρατηρείται αύξηση της σεξουαλικής δραστηριότητας, αφετέρου δε συχνό μπάνιο στη θάλασσα και δραστηριότητες στην παραλία.

Διαβάστε περισσότερα

Επιλέξετε ανατομικά παπούτσια για φέτος το καλοκαίρι!

Τα ανατομικά παπούτσια αποτελούν την καλύτερη επιλογή για όσους υποφέρουν από προβλήματα στη μέση, την πλάτη και τις αρθρώσεις τους, αλλά και γενικά για όσους δουλεύουν με πολλές ώρες ορθοστασίας.

Διαβάστε περισσότερα

Τα φυτικά έλαια και οι χρήσεις τους

Τα φυτικά έλαια χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για τα αρωματικά τους καθώς και για τα θεραπευτικά τους οφέλη. Πρόκειται για λιπαρές ουσίες των φυτών που προέρχονται συνήθως από τους σπόρους, τους πυρήνες και τα άνθη, ενώ χρησιμοποιούνται ως βασικό συστατικό σε φυτικές κρέμες, στα έλαια σώματος, μπάνιου και μαλλιών.

Διαβάστε περισσότερα