ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΥ ΦΟΡΤΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40€

Τρόποι Αποστολής

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, η ομάδα του PHARMASTEPS.GR (σε συνεργασία με την Speedex) καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να παραλάβετε σε 1-4 εργάσιμες μέρες, τα προϊόντα της επιλογής σας. Αν κάποιο προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα σας ενημερώσουμε με email ή τηλεφωνικώς για την εξέλιξη της παραγγελίας σας. Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9:00-17:00 κατόπιν συνεννοήσεως με την μεταφορική εταιρία της περιοχής σας. Αν επιθυμείτε να παραδοθεί η παραγγελία σας κάποια συγκεκριμένη ώρα, παρακαλώ να σημειώσετε στα σχόλια της παραγγελίας ένα 4ωρο τουλάχιστον μέσα στο οποίο επιθυμείτε να γίνει η παράδοση.

Για παραγγελίες μικρότερες από 40 ευρώ το κόστος των μεταφορικών είναι 2,20 ευρώ.
Για παραγγελίες από 40 ευρώ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν ανεξάρτητα από τον προορισμό της αποστολής.
Για παραγγελίες άνω των 2 κιλών υπάρχει ξεχωριστή χρέωση 0,90 ευρώ ανά επιπλέον κιλό.
Η αντικαταβολή (1,80 ευρώ) αποτελεί ξεχωριστή χρέωση και ΔΕ συμπεριλαμβάνεται στα μεταφορικά.
Η μέθοδος της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΣ

Αν σας εξυπηρετεί μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα που βρίσκεται Αριστομένους 37 στην Καλαμάτα, σε διάστημα 5 εργάσιμων ημερών από την ημέρα παραγγελίας σας.

Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή
08:30π.μ. – 15:00μ.μ. & 17:30μ.μ. – 21:00μ.μ.

Τετάρτη
08:30π.μ. – 17:00μ.μ.

Σάββατο
09:30π.μ. – 16:00μ.μ.

Βασική προϋπόθεση να έχετε ενημερωθεί μέσω e-mail ή τηλεφωνικά ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη. Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μετρητοίς ή με την χρήση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας μέσω pos.

Για παραγγελίες με προορισμό εκτός Ελλάδας, ισχύουν διαφορετικές χρεώσεις, ανάλογα την χώρα αποστολής της παραγγελίας, όπως επίσης δεν υπάρχει η δυνατότητα αντικαταβολής. Αν επιθυμείτε να σας παραδώσουμε εκτός Ελλάδας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email στο pharmastepsgr@gmail.com, σημειώνοντας τα προϊόντα για τα οποία ενδιαφέρεστε και την περιοχή. Θα σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος της αποστολής καθώς και για το χρόνο παραλαβής της.

Καλάθι

Είσοδος

No account yet?

Προϊόντα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι