ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 40€

Τρόποι πληρωμής

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας με τους εξής τρόπους:

 ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Η παραγγελία σας αποστέλλεται με courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή. Η χρέωση για την αντικαταβολή είναι 2,00€ ανεξάρτητα του τόπου αποστολής της παραγγελίας.

Η μέθοδος της αντικαταβολής είναι διαθέσιμη για παραγγελίες άνω των 20 ευρώ.

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Αν σας εξυπηρετεί καλύτερα μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας και μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, παρακαλούμε να δίνετε στην τράπεζα ως αιτιολογία το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας. Στην συνέχεια παρακαλούμε να μας καλέσετε στο τηλέφωνο επικοινωνίας να μας δώσετε το αριθμό της κατάθεσης ή να μας επισυνάψετε την κατάθεση μέσω e-mail στο pharmastepsgr@gmail.com

 Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι οι ακόλουθοι:

1. Πειραιώς   IBAN  GR7901713430006343136233323

2. Εθνική      IBAN  GR7801107880000078800174696

Όνομα Δικαιούχου: Αναστάσιος Τάκης

Για να μην υπάρχουν χρεώσεις από προμήθειες τραπεζών εκατέρωθεν παρακαλείστε εάν είναι δυνατόν η μεταφορά των χρημάτων να γίνεται από λογαριασμό της ίδιας τράπεζας.

*Οι παραγγελίες αυτές που έχουν τρόπο εξόφλησης μέσω τραπεζικού λογαριασμού θα πρέπει να εξοφλούνται εντός 48 ωρών από την δέσμευση του προϊόντος .Μετά το προϊόν θα αποδεσμεύεται.

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΜΕΣΩ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ 

ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΜΑΣ

Τέλος αν σας εξυπηρετεί μπορείτε να παραλάβετε και να εξοφλήσετε (μετρητοίς ή μέσω pos) την παραγγελία σας στο Φαρμακείο μας που βρίσκεται Αριστομένους 37 στην Καλαμάτα, εντός 5 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία δημιουργίας της παραγγελίας σας. Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και από κοντά!

Προϊόντα
0 Αγαπημένα
0 προϊόντα Καλάθι

Καλάθι

Κλείσιμο
error: Content is protected !!

Είσοδος

Κλείσιμο

Scroll To Top